joi, 21 ianuarie 2016

Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din tara, a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si optimiza procesele de bugetare si raportare interna.

Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software

Companie infiintata in 1997, Porsche Romania apartine de Porsche Holding Salzburg si este importatorul general pentru marcile Concernului Volkswagen. In 2014, PorscheRomania a ajuns la o cifra de afaceri de aproximativ 398 milioane EUR, 160 de angajati si o cota de piata de 24,2%, aceasta fiind in continua crestere. Data fiind evolutia afacerii si volumul mare de activitate, instrumentele folosite anterior nu au reusit sa faca fata nevoilor de bugetare si raportare ale Porsche Romania, ceea ce i-a determinat pe manageri sa implementeze solutia CPM - managementul performantei companiei, de la Senior Software.

Am decis sa colaboram cu Senior Software deoarece ii recomanda istoricul cu alti clienti, evolutia ascendenta a companiei si existenta resurselor necesare implementarii proiectului. Am ales sistemul CPM deoarece era necesar sa optimizam procesul de bugetare interna. Solutia de la Senior Software ne ofera atat acces in timp real la informatie cat si posibilitatea de a o modifica oricand, iar prezentarea bugetelor se realizeaza intr-un mod mult mai prietenos decat intr-un simplu Excel”, a declarat doamna Daniela Vasile, Director Financiar Porsche Romania.

Cu ajutorul solutiei CPM de la Senior Software utilizatorii au obtinut, printre altele:
• Acces in timp real la informatii consolidate cu privire la bugetele companiei
• Eficientizarea proceselor de alocare a costurilor si a veniturilor
• Posibilitatea de a genera cu un click rapoarte detaliate privind profitabilitatea companiei
• Reducerea timpului dedicat obtinerii analizelor predictive
• Optimizarea proceselor decizionale din cadrul companiei 
• Imbunatatirea comunicarii la nivelul organizatiei

Porsche Romania este importatorul general pentru marcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Das WeltAuto, fiind responsabila si de domeniul After Sales si de distributia cu piese de schimb si accesorii originale. In 45 de ani Porsche Holding Salzburg a devenit cel mai de succes comerciant auto din Europa, activand de asemenea in Columbia, Chile si China. 
 
Despre CPM:
CPM (Corporate Performance Management) este o solutie software de management al performantei companiei care optimizeaza procesele decizionale ale afacerii. Aceasta combina elementele de planificare si control al performantei companiei cu cele de Business Intelligence, principalele sale functionalitati fiind:

• Bugetarea, planificarea si prognoza;
• Analiza profitabilitatii; 
• Managementul strategiei; 
• Consolidare financiara; 
• Raportare; 
• Analiza; 
• Dashboard-uri;
• Scorecard-uri si harti strategice.


Citeste mai mult: Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software 

Aflam mai multe detalii despre angajari videochat


Angajari videochat

 

Trăim în România și suntem supuși de mici numeroaselor tradiții respectate de semenii noștri. Dar în afară de tradiții, la noi există și multe mentalități rămase din secolele trecute. Dacă ajungi într-un sat din țara noastră vei nimeri într-o societate aproape închisă, cu propriile lor reguli și moralități. Fiind fată, să te ferească dumnezeu să ajungi în gura satului, căci nici măcar Dunărea întreagă nu te poate spăla. Așa se face că la noi meserii noi, cum este cea a modelului de videochat, nu sunt privite cu ochi buni de mulți din compatrioții noștri. Cu toate acestea în ultimii ani au câștigat teren și pe teritoriul țării noastre studiourile de videochat, unde se practică o meserie plătită foarte bine, cum este cea de model video chat. Dacă vei naviga puțin pe site-ul charmstudios.ro vei afla mai multe detalii despre angajari videochat.

Pe acest site ți se explică ce presupune meseria pentru un model de videochat. Astfel vei afla că videochat-ul este dat de compunerea a două cuvinte provenite din limba engleză: video și chat. Video reprezintă unul sau mai multe sisteme de transmitere a imaginii, în timp ce chat se traduce în română ca un sistem de comunicare în direct sau în scris. Cu alte cuvinte, toți facem videochat atunci când comunicăm cu rudele aflate în alte țări printr-o cameră video, atașată la un calculator și folosindu-ne de o legătură de internet.

Impreună aflăm mai multe detalii despre angajari videochat 

 

Dar iată mai multe detalii despre angajari videochat. Diferența dintre ce facem noi și meseria de model videochat, este că aceasta din urmă este plătită pentru timpul acordat acestor conversații. O altă diferență, este că modelul de videochat poartă aceste comunicări în mediul pus la dispoziție de un studio de videochat. De ce este plătit un model de videochat? Logic, este plătit pentru că are un farmec personal cu care atrage clienții. Prin modul în care poartă discuțiile, un model poate să facă un bărbat să revină mereu la o discuție cu ea sau îl poate reține cât mai mult timp în fața camerei video. Cu cât un client revine mai des la un model sau petrece mai mult timp pe legătura de net, cu atât mai mare este câștigul modelului respectiv.

Dacă alegi Charm Studios vei putea vorbi cu admiratori din multe țări, deoarece studioul îți asigură accesul la site-uri cu trafic intens și care, prin exclusivismul lor, îți vor mări substanțial încasările tale. Vei beneficia de experiența de peste opt ani a acestui studio și vei lucra într-o echipă ce te va ajuta să-ți vinzi cât mai bine imaginea pe care tu o dorești. Vei primi foarte mulți bani de la bărbați ce doresc să te vadă doar pe tine pe un ecran de calculator.

Dacă ai, în mod obligatoriu peste 18 ani, dar nici mai mult de 35 ani, un fizic agreabil și plăcut poți aplica la un interviu online, pe care îl poți complet pe site-ul charmstudios.ro. De asemenea poți contacta studioul la telefoanele 0784.70.70.80 prin rețeaua Telekom, 0721.70.70.80 prin rețeaua Vodafone sau la 0753.70.70.80 existent în rețeaua Orange. O altă posibilitate este trimiterea unui  email la adresa Office@CharmStudios.ro și vei fi contactată în cel mai scurt timp, de o reprezentantă a studioului.





miercuri, 20 ianuarie 2016

Auditeco GES, cea mai prestigioasa firma romaneasca de audit si consultanta de mediu si-a lansat noul site - www.auditeco.ro

AUDITECO GES este, probabil, cea mai importanta companie 100% romaneasca de pe piata serviciilor de mediu. Din 1996 si pana in prezent, AUDITECO a avut ocazia sa lucreze alaturi de companii multinationale de renume, atat din postura de furnizor de servicii, cat si din cea de partener.
Prezenta web a insemnat mult pentru dezvoltarea AUDITECO in acesti 20 de ani de activitate. Asadar, am ales sa tratam cat se poate de serios realizarea unui nou site. Trebuia sa fie simplu de utilizat, sa ofere informatii actualizate si complete, sa asigure comunicarea interactiva cu vizitatorii si clientii Auditeco….trebuia sa fie perfect. Si suntem mandri de ceea ce am realizat impreuna cu partenerii nostri de peste 10 ani, Danco Vision Interactive (www. dancovision .ro).
AUDITECO GES anunta cu satisfactie lansarea noului sau site – www.auditeco.ro. Site-ul este unul responsive, modern si intuitiv pentru vizitatori, care pune accentul pe uzabilitate si informatie.
Din anul 2005, site-ul www.auditeco.ro a dominat in mod constant mediul online, clasandu-se exclusiv in primele 3 rezultate din ierarhiile motoarelor de cautare. Plaja de cuvinte cheie pe care site-ul AUDITECO s-a pozitionat in top in toti acesti ani este una deosebit de vasta, care acopera peste 30 de servicii, categorii de activitati si cuvinte referitoare la cursuri din domeniul mediului sau la sisteme de management de mediu.
Noul site Auditeco.ro beneficiaza de continut exclusiv din domeniul mediului, studii de caz de mare interes pentru potentialii clienti ai companiei si articole interesante pentru pasionati. Pentru a completa viziunea propusa, toate imaginile folosite in site au fost alese si prelucrate manual dupa nu mai putin de 2 luni de cercetare si testare.
Site-ul Auditeco.ro este mobile-ready, fiind creat atat pentru cei care stau la birou si acceseaza paginile de pe computer, cat si pentru cei care sunt in continua miscare si folosesc telefonul mobil sau tableta. Integrand beneficiile oferite de web design-ul responsive cu capabilitati multi-lingvistice avansate, site-ul Auditeco.ro este accesibil in 7 limbi si navigabil de pe orice dispozitiv, oferind astfel o vizibilitate extinsa la nivel global.
Bineinteles, in 2016 nu puteam neglija componenta de digital marketing si social media, asa ca noul site include conexiuni cu toate retelele sociale pe care activam in prezent (Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn). In plus, pentru cei mai fideli dintre vizitatorii nostri ne-am optimizat si Blogul de mediu (http://blog.auditeco.ro) pe care-l vom imbogati saptamanal cu articole de interes scrise chiar de catre consultantii nostri.

Citeste mai mult: Auditeco GES, cea mai prestigioasa firma romaneasca de audit si consultanta de mediu si-a lansat noul site - www.auditeco.ro

Succesul dezapezirii in Municipiul Craiova



A venit iarna! Au început copii să se bucure de ireala si diafana nea, cea cazuta intr-un timp foarte scurt deasupra municipiului. Dar majoritatii, celor mai in varsta nu le-a adus nicio bucurie. Au inceput luptele cu nametii asezati strategic, de cei pusi de primarie sa-i inlature, exact in statiile de autobuz. Iar acolo unde au fost ingramaditi intr-o parte, nu a durat mult pina s-au format baltile in dreptul carora au inceput sa opreasca  ”amabilii” soferi ai rat-ului.
Nu va mirati despre cum isi executa sarcinile acesti oameni ce au legatura cu primaria. De ce? Simplu. Ei urmeaza exemplul personal al primarului, pardon a primaritei. Cum? Tot atat de simplu. Doamna primar s-a laudat cu dezapezirea facuta pe strazile din centrul municipiului. Caci, in paranteza fie spus, periferiile  nu exista in evidenta primariei decat atunci cand se colecteaza taxele si impozitele. Cum s-a facut aceasta laudata dezapezire? Cu minunatele ATV-uri pe care le-a achizitionat onor primaria. Dar sa nu incercati sa va aventurati pe trotuare, caci aceste utilaje ”agabaritice” nu puteau circula. Ele au fost puse, in schimb, sa curete largile strazi ce brazdeaza orasul nostru. Ca sa va dati seama de randamentul lor, imaginați-va golirea unui butoi in care se afla apa, folosindu-va de un pahar.
Intr-un cuvant, frumoasa dezapezire facuta in municipiu, nu a avut nici-un rezultat, in afara celor expuse la inceputul dizertatiei mele. Baltile au disparut de la sine,  o data cu venirea gerului s-au transformat in ghetus, tot spre bucuria copiilor. 
Norocul doamnei primar a constat in personalul de la salubritate, pus sa munceasca cu sarg pentru spargerea ghetii de pe unele trotuare. Numai ca lungimea trotuarelor in municipiu este imensa, asa ca personalul nu a putut face fata la curatirea ghetii. Ca si micile Atv-uri, si personalul s-a epuizat in munca depusa, cu toata bunavointa avuta si efortul depus.

marți, 19 ianuarie 2016

TREMEND – Membru Fondator Smart Alliance Cluster Tremend Software Consulting - 10 ani de activitate

Tremend Software Consulting, furnizor specializat de soluții software si servicii de consultanta , a împlinit 10 ani de activitate.
Cu peste 300 de proiecte implementate pentru clienți din America de Nord, Europa și Asia în arii precum enterprise, mobile sau embedded, Tremend a oferit expertiză tehnică pentru dezvoltarea a zeci de start-up-uri, companii medii și multinaționale. Compania este si unul dintre membrii fondatori ai Smart Alliance .
TREMEND – Membru Fondator Smart Alliance Cluster Tremend Software Consulting - 10 ani de activitate
Gabriel MUNTEANU, Președinte Smart Alliance:
“Acum la împlinirea a 10 ani in industria IT, îi uram membrului nostru fondator Tremend, mult succes in realizarea obiectivelor propuse atât separat cat mai ales împreună, așa cum am spus mereu, rămânem fideli sloganului - unitate prin diversitate. Le dorim sa rămână in continuare aceiași parteneri de încredere si excelenți profesioniști, continua același trend de creștere organica prin deschiderea in Februarie 2016 a unei sesiuni de aderare pentru noi membri cu competente si specializări de nișă,  care sa le ofere clienților cele mai bune soluții tehnice de ultima generație, la un preț corect si într-o maniera de implementare perfect transparenta, etică si profesionistă.”

Înființată in noiembrie 2005, Tremend este o companie specializata in dezvoltarea software, cu peste 60 de milioane de utilizatori ai soluțiilor, clienți din 15 tari si peste 20 de proiecte premiate pe plan internațional.

Citeste mai mult: TREMEND – Membru Fondator Smart Alliance Cluster Tremend Software Consulting - 10 ani de activitate

10 motive sa alegi videochat


Joburi în videochat


Epoca virtuala, in care am ajuns in ultimii ani datorita dezvoltarii și foarte rapidei raspandiri a internetului, ne-a adus pe piața muncii din tara noastra o noua meserie. Aceasta este meseria de model videochat, cea care presupune o socializare prin intermediul unei camere video atasata unui calculator, cu admiratori din intreaga lume. Am incercat sa gasesc 10 motive sa alegi videochat la Charm Studios si dupa o perioada de reflectie si cautari, mai jos va voi comunica rezultatul descoperit prin munca mea.

Cele 10 motive pentru care să alegi videochat

Primul motiv ar fi aparitia unui studio cu o mare experienta, acumulata in cei opt ani de existenta in Bucuresti. Am numit aici unul din cele mai performante studiouri de videochat din tara si anume, cel care este Charm Studios. Despre acesta puteti sa va formati singuri o parere personala intrand pe site-ul lor, pe care il gasiti la adresa charmstudios.ro.

Al doilea motiv profesionalismul. In orice meserie profesionalismul este dat atat de cel ce practica meseria respectiva, cat si de conditiile puse la dispozitie de societatea in care acesta munceste. La Charm Studios conditiile de munca sunt deosebite, iar modelele sunt unele din cele mai bune, fiind ajutate de personal supercalificat.

Al treilea motiv seriozitatea. Aici activitatea se desfasoara 100% legal, iar castigurile sunt foarte mari, pentru ambele parti implicate, adica atat pentru modelul de videchat, cat si pentru studiou. Acesta fiind foarte serios cu platile facute la timp catre modele.

Al patrulea motiv este dat de confort. Modelele din acest studio beneficiaza de interioare ”high class” obtinute prin decorarea camerelor cu mult stil de catre arhitecti de design. Locatia dupa cum am mai spus este foarte centrala, langa Piata Unirii.

Al cincelea motiv colectivul. La Charm Studios se lucreaza tot timpul ca o echipa, modelele se bucura de o atmosfera linistita, asemanatoare cu cea dusa intr-o familie fericita. Cei din staff-ul administrativ sunt alaturi de modele in permanenta, de cate ori li se cere ajutorul. Colectivul este foarte unit caci selectia se face cu multa atentie, ea fiind unul din factorii cei mai important in obtinerea succesului in cariera

Al saselea motiv este dat de training. Fiecare model, ce lucreaza la Charm Studio, beneficiaza de un trainer personal, acesta va ajuta modelul pe toata perioada sa in acest studio,sa dobandeasca atitudinea, cunostintele si abilitatile necesare jobului de model de videochat. Trainerii sunt proveniti din fostele modele si ele au sustinut pentru specializare cursuri in domeniu, astfel incat orice fata ce alege acest job sa aiba pe cine se baza.

Al saptelea motiv consilierul de imagine. In aceasta meserie imaginea modelului este foarte importanta, de aceea un consilier ajuta modelele in privinta vestimentatiei, comportamentului, dar mai ales a felului de a vorbi, discursul fiind important in dialogul cu clientii. Acesta consiliaza modelul de la prima sedinta foto, precum si in privinta machiajului sau a tinutei.

Al optulea motiv este suportul ethnic. Deartamentul tehnic de la Charm Studios asigura calculatoare, camera video si legaturi de internet la un nivel superperformant, acestea ducand la asigurarea castigurilor foarte mari.

Al noulea motiv discretia. Charm Studios asigura confidentialitatea si integritatea modelelor.

Al zecelea motiv este dat de promovare. In cei opt ani de existenta acest studio a promovat in permanenta tinere ce au devenit modele, iar fostele modele au devenit trainere pentru mai tinerele colege.

Cele mai de sus sunt 10 motive sa alegi videochat la Charm Studios, bineînteles ca aceste motive în întregul lor reprezinta reteta succesului pe care acest studio la obtinut in permanenta.

luni, 18 ianuarie 2016

Cum scriu prima postare pe wordpress.com?



După ce a-ți creat blogul urmează un alt pas foarte important: scrierea primei postări.
Nu contează cât de bine este scrisă, despre ce este vorba sau lucruri de genul acesta, important este ca persoanele care îți accesează blogul să descopere cel puțin o postare. Astfel își vor face o idee despre blog și despre autor.
Pentru a putea scrie o postare pe wordpress trebuie: Să intrați pe wordpress.com, să selectați loghează-te și acolo să treceți mail-ul și parola pe care le-ați folosit pentru a crea blogul.
În fața voastră va fi acum panoul de control care vă oferă mai multe opțiuni, pe noi ne interesează în mod special crearea unei postări. Pentru a face acest lucru avem 2 posibilități:
-          Fie dăm click pe butonul de Adaugă, care se află chiar lângă Articole blog.
-          Fie dăm click pe semnul în formă de creion din dreapta sus.
Acum lucrurile sunt puțin mai simple: acolo unde scrie titlu vom trece titlul articolului nostru, este de preferat ca acesta să nu aibă mai mult de 70 de caractere pentru a se putea încărca tot pe pagină.
Urmează scrierea postării în zine, acest lucru se face în chenarul mare, puteți alege ca textul să apară sub forma unui Paragraf, al unui subtitlu sau al unui titlu, puteți scrie cu bold sau italic cu ajutorul B; I. Puteți numerota paragrafele sau puteți seta aliniamentul textului.
După ce articolul este gata se selectează publică, asta înseamnă că primul articol este pe blog, dacă se dorește să se vadă mai întâi postarea se apasă pe previzualizează. Pentru a găsi mai repede articolele se recomandă utilizarea butonului de categories&Tags, la categorie se selectează categoria din care face parte, iar la tags se scriu cuvinte reprezentative pentru articol. De exemplu dacă a-ți scris despre natură categoria poate fi natură iar tag: flori, pomi, vegetație ș.a.

Cum se creaza un blog pe wordpress.com



Primul pas este să intri pe site-ul wordpress.com, acolo selectezi CREEAZĂ UN SITE WEB, apare chiar în mijlocul ecranului, așa că nu este greu de găsit.
După ce ai dat click ți se deschide o nouă fereastră unde trebuie să alegi o temă pentru site-ul tău, asta înseamnă că alegi cum să arate blogul, desigur temele pot fi oricând schimbate sau modificate. Dacă nu ești decis ce temă să alegi ai și butonul skip.
 După ce fie ai selectat o temă fie ai dat click pe skip vei fi mutat într-o nouă pagină, aici trebuie să alegi adresa blogului, dacă dorești una gratuită trebuie să știi că ea va fi cu extensia ”.wordpres.com”, cele cu ”.ro ” ”.com” ”.eu” sau orice altceva sunt cu plată. Trebuie să treci adresa dorită, în același timp se va verifica dacă ea este disponibilă, iar dacă nu ți se vor da alte exemple de domenii. Când te-ai decis asupra adresei blogului nu trebuie decât să dai click pe gratuit.
Urmează o nouă pagină unde vei fi întrebat ce tip de găzduire îți dorești: gratuit, premium sau business, în funcție de nevoile tale alegi opțiunea cea mai bună. Pentru cei care sunt la început de drum se recomandă alegerea unei găzduiri gratuite. Pentru a trece la pasul următor trebuie să selectezi una dintre opțiunile prezentate.
Urmează un factor foarte important, mai exact crearea unui cont pentru blog, de pe acest cont îți vei putea gestiona postările, răspunde la comentarii, modifica teme, dar și multe alte facilități. Pentru logare ți se cere un  email, unde vei primi notificari despre blogul tau, dar si o parola pentru a fi protejat.
Când ai terminat de adăugat datele poți selecta creează cont, din acest moment cei de la wordpress iți vor realiza blogul, seta tema și poți începe lucrul.

Cum se îmbogateste o mica parte din romani?



Oare cat poate fi de inventiv romanul pentru a mai pune cate ceva resurse la o capatuiala? La noi in Romania, de peste 25 de ani totul este posibil, este drept că numai pentru lucrurile negative, caci cele ce ne-ar duce  la progres lipsesc cu desavarsire. Am devenit o tara a tuturor posibilitatilor, o tara a distrugerii tuturorlucrurilor bine facute de cei de dinaintea noastra, o tara a pierderii tuturor bogatiilor naturale pe care le-am dat pe doi bani la altii. Oare de ce? In mod sigur pentru ca o mica parte dintre noi sa se imbogateasca peste noapte, adica cum zice romanul sa se capatuiasca.

Asa au ajuns nababii tarii noastre o gramada de persoane fara cultura, fara simtul onoarei, nu ma refer la onoarea dintre hoti, oameni ce au obtinut diplome de studii prin frauda. Iata ca un sistem al valorilor care nu era perfect nici in comunism, caci si atunci se mai strecurau cativa neaveniti, dar era totusi destul de asezat, astazi este cu totul si cu totul fara nici-o relevanta. Televiziunile abunda de persoane ce nu stapanesc limba romana, de vedete ajunse in televiziuni, pe cu totul alte criterii decat cele presupuse de munca intr-o televiziune. Motivul. Ati ghicit desigur, aparitiile duc la un rating mai mare si implicit la capatuiala celor ce detin respectivele televiziuni.

 Lipsa de profesionalism a acestor persoane duce implicit la niste emisiuni in care stirea are de multe ori doua intelesuri. Gasim chiar uneori, chiar mai des în ultimul timp, în titlu spunând ceva ca apoi din dezvoltarea subiectului să decoperim exact opusul. Ce pot sa va spun este ca nu mai exista nicio meserie in aceasta tara bogata, frumoasa și plina de invataturile strabunilor, care sa nu fie plina de oameni pusi pe capatuiala.