miercuri, 30 martie 2016

Organizam un eveniment cu Golden Tulip Times

În sfârșit este gata, produsul la care am lucrat de atâta vreme este gata. Îmi aduc și acum aminte cum s-a născut în urmă cu doi ani idea și cât de greu a fost să o ducem la capăt. Cu toate acestea acum ne aflăm în fața unui prim pas important pentru firma noastră.
http://super-blog.eu/wp-content/uploads/intrare.jpg 
Chiar dacă am ajuns să credem că partea cea mai grea a trecut, ne-am trezit în fața unei alte probleme: pentru ca produsul să ajungă în atenția clienților trebuia să organizăm un eveniment de afaceri. Așa cum bine știți degeaba ai un produs realizat dacă magazinele și clienții nu știu de el. 

Am decis astfel să organizăm un eveniment care să atragă atenția asupra noastră. În timp ce ceilalți se gândeau cum să fie decorată sala, pe cine să invite și așa mai departe, mie mi-a revenit misiunea de a  găsi un centru de conferinte sau poate un centru de evenimente.

Acest lucru s-a dovedit dificil pentru că trebuia să aleg un loc frumos, cu o atmosferă plăcută și de asemenea, aproape de un hotel pentru ca invitații din țară și străinătate să ajungă repede în cameră după terminarea evenimentului.

Cu ajutorul unei bune prietene am descoperit sala de conferinte a hotelului Golden Tulip Times, sincer să fiu nu mă gândisem însă la posibilitatea de a găsi o sala mare conferinte chiar în interiorul unui hotel. Dar acesta nu este singurul lucru care m-a făcut să aleg hotel Golden Tulip Times, ci și multele facilități pe care le oferă. De exemplu, știați că ei dețin unul dintre cele mai frumoase restaurante din București sau că vă oferă cele mai apetisante preparate? Să nu uităm că veți avea micul dejun complet gratuit.


Golden Tulip Times este locul care m-a cucerit. Ei mi-au oferit posibilitatea de a alege din trei săli de conferință, una mai frumoasă decât cealaltă, am rămas mut de uimire când am văzut cât de frumos se îmbină razele soarelui cu întreaga cameră.
 http://super-blog.eu/wp-content/uploads/skyline.jpg
Pe deasupra clienții și partenerii noștri pot fi cazați direct în hotel, beneficiind de servicii foarte bune și având acces la numeroase facilități. Fiecare cameră are propriul mini-bar din care clienții se pot servi fără probleme, de asemenea vorbim de băi foarte curate, de prezența unui televizor, de un sistem foarte inovator de aprindere a luminii.

Cu ajutorul acestui hotel am reușit să găsesc cea mai bună locatie pentru eveniment, de asemenea am apelat la ajutorul lor pentru ca invitații care ajungeau pe aeroport să fie transportați la hotel cu mașina. Toți cei care au beneficiat de acest serviciu au lăudat modul în care au ajuns și s-au bucurat de faptul că mașinile au aer condiționat, pentru că la venire  era o căldură înnăbușitoare.
Dacă și tu îți dorești să organizezi un eveniment in Bucuresti trebuie să ai în vedere Golden Tulip, căci vei primi din partea echipei foarte multă înțelegere. Garantat,  te vei convinge singur că nu ai greșit cu nimic alegându-i. Mai trebuie să precizez că încă de la intrare te întâmpină mirosul de cafea atent preparată? Acolo vei descoperi o cafea foarte bună și plăcută, este locul perfect pentru a medita sau pentru a te relaxa.

Alege să fii special și optează pentru un  eveniment la hotel vei câștiga pe toate planurile, dacă  optezi pentru un serviciu executat de Golden Tulip Times.

Acest articol a fost scris pentru Super Blog Spring 2016

luni, 28 martie 2016

Spune te iubesc cu un buchet de flori



Am decis să apelez la livrari flori te iubesc in bucuresti, pentru că acesta este sentimental pe care vreau să-l transmit, o iubesc, vreau ca ea să fie soția mea și să trăim împreună pentru totdeuna. Chiar dacă am ales ce fel de buchet îmi doresc, este și mai greu să aleg un model, sunt zeci de soluții nemaipomenite. Tocmai de aceea am decis să optez pentru ajutorul simbolisticei florilor, astfel voi da o comanda flori cât mai regală și pe placul iubitei mele.
 
Ce site minunat, livrarefloribucuresti.ro! Cauți, ca orice om, un mod potrivit prin care să îi spui Iubitei că o iubești, descoperi o florarie online, îți zici: femeilor le plac florile, deci merge un buchet frumos. Nu te poți duce tu cu el la ușă, pentru că dacă este nervoasă cu siguranță ori nu îți va răspunde, ori îți va da cu el în cap. 

Dar acest site se ocupă cu aducerea de flori la domiciliu, tu trebuie doar să găsești cel mai potrivit buchet, să plătești cu cardul și în cadrul aceleași zile curierul îi va duce buchetul de flori femeii iubite. Astfel vei scăpa de griji și probleme. Există totuși o problem, aceea că te vei găsi în fața a sute de buchete superbe și nu vei ști ce să alegi.

În această situație sunt eu, tocmai m-am certat cu iubita mea, nu îmi amintesc motivul, dar știu că finalul nu a fost tocmai frumos. Uneori mă stresează că se supără din orice, dar totul îmi trece când o văd cu fața aia de pisică supărată, cum așteaptă să o împac.

După zeci de căutări m-am oprit asupra acestui buchet flori cadou, mi-a plăcut modul în care albul pur al crinilor regali se amestecă cu roșul sângeriu al trandafirilor, vorbim de două flori fragile, care aduc împreună cu ele semnificații puternice. Cine ar fi crezut ca as putea gasi astfel de flori in bucuresti?

Este ca și cum buchetul ar vorbi în numele meu, trandafirii sunt florile iubirii, cele mai frumoase flori ce pot fi oferite. Doar mă uit la frumoasele petale ale trandafirilor și déjà vu, văd tot ce m-a făcut să mă îndrăgostesc de iubita mea: frumusețe, voioșie, strălucire, originalitate. Trandafirul este singura floare care poate cu ușurință spune: Te iubesc!.
Buchetul de trandafiri este acompaniat de crini albi, acele flori regale, care ne reamintesc cât de puternice sunt femeile, chiar dacă ele par fragile la suprafață. Regăsim crinii și pe lista florilor care ne ajută să cerem pe cineva de soție, ei fiind simbol al iubirii pure, al iubirii ce poate trece peste orice obstacol.


Alături de acest buchet iubita mea va primi și un frumos ursuleț, care să-i amintească de mine chiar și în clipele când trebuie să stau departe de ea, femeile iubesc să aibă alături un astfel de prieten, pentru că este foarte pufos, tăcut și nu le va trăda niciodată. Tot cadoul va fi însoțit de un mesaj frumos scris de mine, iar mai apoi voi apărea și eu la ușa ei, pentru a-mi cere scuze personal și astfel cu siguranță îmi va acorda iertarea ce i-o solicit prin acest buchet.

Această florarie bucuresti vă pune la dispoziție cele mai frumoase flori puse în buchete deosebite. Eu l-am găsit pe cel mai potrivit pentru a mea iubită ce mi-a acordat iertarea. Voi ce ați ales?

vineri, 25 martie 2016

Vacante speciale de la ”Ce Ne Dorim în Turism”- CND Turism





De mic copil am crescut cu poveștile despre incași și mi s-a accentuat dorința de a putea ajunge cândva pe acele meleaguri, ale acelei străvechi civilizații, lichidată de conchistadorii spanioli. Da, așa a dispărut o lume ce a primit cu brațele deschise niște oaspeți care apoi s-au dovedit a fi niște cuceritori. Două puncte de vedere în privința aceluiași fapt: unii se cred cuceritori, dar cei cuceriți i-au primit cu brațele deschise, rezultatul  fiind dispariția unei civilizații ce nici azi nu a putut să fie cunoscută, decât prin urmele arheologice ce ne uimesc prin măreție și perfecțiune.
Ajuns la o anume vârstă credeam că nu voi putea niciodată să-mi realizez visul, când pe CND Turism ( adică Ce Ne Dorim în Turism)  am găsit  o ofertă specială ce îmi permitea realizarea unui foarte bătrân vis  și deja trecut la irealizabil. Cum prețul era unul excepțional, nu am mai stat pe gânduri și am contactat firma ce oferea vacanțe speciale pentru toate tipurile de buget.


 VacanteSpeciale.ro-Romania

Ce puteam visa mai mult, decât o vacanță prelungită de-a lungul a aproape trei săptămâni, mai precis 19 zile, într-un leagăn a unei civilizații extraordinare, la un preț extraordinar având în vedere durata acestei vacanțe, distanța foarte mare până la destinație, și mai ales acele circuite cu avionul între diferitele puncte turistice ce le-am vizitat. Apoi am beneficiat de un ghid din partea firmei ce ne traducea toate informațiile ce ni le dădeau ghizii locali, dar  în limba enegleză. 

Iată că după un zbor de la București până la Lima, urmează să faceți un tur complet al actualei capitale a Perului, eu am rămas plăcut surprins de acest oraș situat de-a lungul litoralului și la o altitudine de doar 101 metri, precum și de ospitalitatea locuitorilor. Următorul popas îți va fi dat să-l faci  în orașul alb – Arequipa, aflat la poalele vulcanului El Misti(5822m) și având în apropiere alți doi vulcani Chachani și Pichupichu,  oraș renumit pentru casele și palatele sculptate în filigran și vopsite în alb și mai ales prin magnificele temple. Aici vă veți bucura de o excelentă gastronomie și veți avea parte de adevărate provocări turism vizitând Canionul Colca și Colca Valley.

Urmează să vă bucurați de o plimbare cu barca pe lacul Titicaca, situat undeva la 3812 m, aflat în apropierea graniței cu Bolivia. Adâncimea lui medie fiind de aproximativ 160 m, cea maximă fiind de 280m. Aici se revarsă 25 de râuri și pe lac sunt 41 de insule, unele foarte populate. Cum pe lac sunt temperaturi cu variații mari între zi și noapte, va trebui să fiți pregătiți cu haine subțiri, dar și cu cele groase. 

 
VacanteSpeciale.ro-Elvetia

Ajunși în fosta capitală a imperiului incaș Cuzco, ce era împărțită în patru sectoare, din care plecau drumuri spre părțile corespunzătoare ale imperiului, fiecare lider local fiind obligat să locuiască și în capitală o perioadă de timp. După turul ce-l veți face în Cuzco  la o distanță de 15 Km veți ajunge în Valea Sacră a Incașilor, unde veți putea vedea că urmașii incașilor păstrează multe cutume și tradiții ajunse de la strămoși, până la ei. Tot aici veți găsi foarte multe schituri arheologice și multe ruine, ca și cele mai importante temple ale incașilor, ce sunt ascunse printre vegetație, prin văile ascuțite. Nu se poate să mergi în Peru și să nu vezi locul sacru de la Machu Picchu. Pentru a ajunge aici vei avea la dispoziție trenul  ”Vistadome”  cel care ba urcă, ba coboară și iar urcă, pentru a reuși să urce o pantă ce este prea abruptă pentru a fi urcată direct.

Apelând la Vacanțe Speciale vă veți bucura de unul dintre circuite turistice ce vă va ajuta să cunoașteți una din cele mai vechi civilizații și veți beneficia de foarte multe servicii incluse, iar altele fiind opționale. Indiferent ce veți alege cu siguranță această ofertă vacanță este de nerefuzat. Veți fi surprinși de frumusețea locurilor și de ospitalitatea urmașilor incașilor.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

miercuri, 23 martie 2016

O lume a mașinilor schimbată



 freon-auto-8
În fiecare primăvară mi-aduc aminte de ”Baba” mea, o bătrână mașină Dacia. La ”Baba” mea nu eram obligat să-i schimb nici cauciucurile de iarnă cu cele de vară, dar nici să mă îngrijesc de instalația de aer condiționat, pentru că nu avea așa ceva. Aducerile aminte mă fac să mă treacă toate nădușelile, numai gândindu-mă la cât urca temperatura în interiorul ei, atunci când terminând programul la ora 15, trebuia să mă urc în ea pentru a mă îndrepta spre casă. De multe ori, temperatura urca pe la vreo 60 de grade Celsius, când era caniculă.

Dar era buna ”Baba” mea căci dacă mă lăsa în drum, doi din trei șoferi se pricepeau să o repornească, eu nu, și culmea culmilor, toți șoferii ce treceau pe lângă mine opreau să mă întrebe ”Ce se întâmplă?”.  Azi...Dacă oprește unul din o sută este o minune. Cât s-a schimbat lumea!  În nici treizeci de ani a dispărut omenia din semenii noștri, și implicit, și din noi. Astăzi nu mai opresc participanții la trafic, în schimb avem telefoane mobile și putem solicita ajutorul unor firme specializate, așa că tot nu știu nimic despre mecanică. Dar, mă prinse nostalgia și mă abătu de la ce voiam să fac.

Cum mașina mea cea nouă este superdotată, ea îmi asigură răcoarea ce îmi este necesară, căci bătrân fiind nu mai suport canicula din timpul verii, dar ea asigură și căldura ce face să dispară gerul iernii. Mda.. nici cu gerul nu ne împăcăm noi bătrânii. 


10482571_666113850139056_6095877084033985180_nBineînțeles că pentru a putea beneficia de acest confort trebuie să mă îngrijesc în fiecare primăvară de instalația de aer condiționat a mașinii mele.
Căci după atâta alergătură prin zăpadă și noroi, folosită la maximum pentru a-mi asigura comoditatea în deplasări, are nevoie de o revizie completă a instalației de aer condiționat.


 Pentru mine a devenit o banalitate această sarcină, căci intru pe www.freon-auto.com și cum sunt prieten vechi al firmei, dându-le și un Like la pagina de Facebook am să primesc și un discount de 10%. Acesta adăugat și la prețurile mici practicate îmi creează o gaură destul de mică în buget.

Apoi nu trebuie să-mi fac probleme în privința mărcii mașinii mele, căci cei de la Freon-Auto.Com fac reîncărcare freon pentru orice tip de automobil, ei completează sau reîncarcă freon în instalația de aer condiționat la doar 95 lei.

Am uitat totuși , de asta nu sunt bune amintirile, căci pe timpul ”Babei” nu îmi făceam atât de multe griji, de la un timp încoace aproape că nu mai pot sta în mașină, căci miroase foarte urât de parcă aș căra un cadavru. Ferească Dumnezeu. Prietenii mei  de la Freon-auto.com mi-au spus că e un miros aer condiționat și mi-au garantat că prin igienizare aer condiționat mă scapă definitiv de acest miros.

Totuși atunci când au venit la domiciliul meu, acești speciliști excelenți, i-am pus să-mi facă un serviciu complet AC. Căci la un preț de 149 lei voi rezolva atât încărcare freon București, cât și o igienizare aer condiționat auto.

Pentru o încărcare cu freon voi beneficia de o consultanță gratuită privind stabilirea tipului de freon potrivit, precum și de stabilirea cantităților de ulei și de freon necesare. După aceasta o să extragă freonul și uleiul uzat, îmi vor vida instalația, îi vor verifica etanșeitatea și apoi vor face încărcarea cu freon și ulei. Toate aceste operații se fac folosind o aparatură profesională ce permite executarea unui serviciu de foarte bună calitate. 
incarcare-freon

La sfârșit se ocupă de introducerea unui agent special de tip aerosol, ce va călători prin toată instalația AC și mă va scăpa de acel miros neplăcut. Iată că într-un timp foarte scurt meseriașii de la Freon-auto.com mi-au luat toate grijile de pe cap și mi-au asigurat confortul pe 12 luni, dacă nu chiar pe 24, după care va trebui să-i caut din nou.

Dar eu sunt foarte fericit acum că am scăpat de mirosul insuportabil și voi avea parte de răcoarea pe care ”Baba” nu putea să mi-o dea.


Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2016.

luni, 21 martie 2016

Audit energetic de la avizez.ro



pret-certificat-energetic avizez proba superblog
Indiferent de ceea ce facem pe parcursul  unei zile, fiecare dintre noi ne  întoarcem acasă, pentru a ne odihni dupa o zi obositoare sau din contra, dupa una foarte placuta. Este stiut, de cei mai multi oameni, ca cel mai mult timp din viata noastra ni-l petrecem in casa unde  ne ducem traiul de zi cu zi. Atunci cand m-am mutat cu sotia mea în noua casa, nu prea ne-a interesat cat o sa ne costă intretinerea, ci doar cate camere are, daca are gradina, daca are baie si multe alte banalitati, cum aveam sa aflam foarte curand. La venirea iernii am si aflat că tot ceea ce economisisem atunci când o alesesem, în detrimentul uneia mai scumpe, fusese în zadar. Caci luand-o mai ieftin, am aflat ca este in categoria F privind clasa energetica si banii se vor duce pe factura cu utilitatile.

 Casa noastra este coltul de relaxare, de odihna si de revigorare, cu totii incercam sa ne-o facem cat mai frumoasa si mai eleganta, pentru a putea beneficia de un confort maxim. Dar pentru ca starea noastra sa fie linistita si fara stres tot atat de necesar este ca ea, moderna casa, sa nu ne provoace dureri de cap printr-o factura imensa la utilitati. Iar cea mai mare parte a facturii ne este data de consumul cu caldura si curentul electric. 

Bloc nereabilitat – termografiePentru a putea sa dorm linistit si fara griji, am apelat la o firma specilizata sa imi faca un audit energetic din care sa aflu ce pot sa schimb la casa, pentru a nu mai pierde caldura ce cu greu o produc iarna. A fost foarte usor sa gasesc aceasta firma, deoarece mai multi prieteni mi-au recomandat  sa intru pe www.avizez.ro si acolo voi  avea parte de specialisti cu multe state de plata in domeniu, adica pe parcursul a vreo 18 ani. Apoi tot prietenii mi-au transmis ca au cele mai bune preturi de pe piata pentru a-mi asigura si un certificat energetic la terminarea noilor modernizari pe care va trebui sa le fac.

Cum cele spuse de prieteni au fost foarte exacte si preturile foarte bune, pentru a nu rata nici-o portita care sa permita pierderea din energia locuintei, am decis sa fac si o termoviziune care sa-mi permita a depista pierderile de caldura si eventulalele infiltratii mai ridicate de aer. Iata ca foarte repede am primit din partea firmei un plan cu ce lucrari sa execut pentru a-mi ridica clasa energetica a casei noastre. Cu toate ca lucrarile sunt destul de multe, am hotarat impreuna cu sotia mea, sa le facem pe toate si chiar sa ne folosim de aceasta ocazie, pentru a  face si unele schimbari  de modernizare a casei. 

Acum, dupa terminarea lucrarilor, vom econosimisi destul de mult cu plata la incalzirea locuintei pe timpul iernii; iar pe timpul verii vom avea parte de o temperatura cu cateva grade mai scazuta in interior, atunci cand afara va fi canicula.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.